Over mij

Ik ben Shanna, een gepassioneerde fotograaf uit Eindhoven

Mijn verhaal

Een aangeboren passie voor fotografie

De liefde voor fotograferen zit al een aantal generaties in de familie. Mijn opa was altijd in de weer met zijn camera. Met als favo model mijn oma en natuurlijk de kinderen. Mijn moeder nam die passie over. Ik kan me geen uitje vroeger herinneren zonder dat mijn moeder de camera bij zich had en daar de mooiste foto’s mee maakte.

Toch duurde het nog een tijdje voordat ik het fotograferen echt serieus oppakte. Ik was wel altijd al degene die overal foto’s en filmpjes van maakte. Duizenden. Maar toen mijn opa overleed kreeg ik van mijn oma een heel bijzonder cadeau: Opa’s laatst gekochte camera. Toen mijn schoonvader een tijdje later voor zijn verjaardag graag een fotoboek wilde met mijn mooist gemaakte foto’s wakkerde dat de, tot dan toe sluimerende passie-voor-fotografie-genen, helemaal aan.

Fotograaf Eindhoven

Mijn specialisatie

Foto's die emoties oproepen

En nu sta ik hier te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Foto’s zijn herinneringen. Herinneringen zijn een van de meest waardevolle dingen die je als mens bezit. Een foto is voor mij geslaagd als deze een passende emotie oproept. Een glimlach, ontroering, een golf van trots en zelfvertrouwen, een warmte van liefde. Iedere keer wanneer je naar deze herinning kijkt. Wanneer ik dat voor jou kan creëren ben ik helemaal blij.