Bruiloften

Trouwfotograaf voor de mooiste dag van je leven

Bruiloft pakketten
Basic

4 uur fotografie – onbeperkt aantal foto’s
€750

Brons

6 uur fotografie onbeperkt aantal foto’s
€1125

Zilver

8 uur fotografie – onbeperkt aantal foto’s
€1500

Goud

10 uur fotografie – onbeperkt aantal foto’s
€1875

Extra optie

Professionele drone fotografie
€ 199

Kleurrijk, spontaan en een tikje magisch

Op zoek naar een trouwfotograaf die jullie bruiloft vast kan leggen in de mooiste foto’s waar jullie nog jarenlang van kunnen genieten?

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Deze belangrijkste dag in jullie leven wil je natuurlijk nooit vergeten. Ook de kleinste details niet. Ik als gepassioneerde fotograaf help jullie daar met alle liefde bij.

Wat is er nou mooier dan de liefde? Precies, ik ben dan ook van mening dat ik het allermooiste beroep van de wereld heb. En ik geniet met volle teugen van iedere bruiloft die ik mag fotograferen. Van de voorbereidingen, de First Look, de ceremonie, proostmoment, groepsfoto’s, de hele prachtige dag!

Mijn stijl is licht, kleurrijk en spontaan. Mijn zachte manier van fotograferen geeft het geheel een magisch tintje. Ik hou van pure emoties en ook humor kan natuurlijk deze dag niet ontbreken.

En het belangrijkste, ik wil het gevoel van de dag vastleggen in de foto’s. Zodat je, wanneer je er naar kijkt, weer helemaal terug komt in het moment.

Spreekt mijn stijl jullie aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik ben gevestigd in Eindhoven maar beschik over een auto, dus afstand is geen probleem.

Omdat ik weet dat jullie natuurlijk dolgraag zo snel mogelijk de foto’s willen zien, stuur ik binnen een week na de bruiloft digitale een sneak-peek. 

Alle foto’s die ik lever zijn zorgvuldig geselecteerd en bewerkt voor de mooiste resultaten. Deze ontvangen jullie digitaal op een USB-stick in de hoogste resolutie.